Arkadaşlar yeni ilanı başlık olarak açıyorum; başvuru yapacak olanlar son günü beklemeden şartları kontrol etsin.
Kurum: Yıldız Teknik Üniversitesi
Kadro / alım sayısı: 25 sözleşmeli personel; büro personeli ve destek personeli
Başvuru tarihi: 23 Temmuz 2026 - 6 Ağustos 2026
Başvuru linki:
KPSS / mezuniyet şartı:
2024 KPSS (B) grubu puanı kullanılacak. Lisans için KPSSP3, ön lisans için KPSSP93, ortaöğretim için KPSSP94 geçerli. Büro personeli kadrolarında en az 70 puan, destek personeli kadrolarında ilgili KPSS puanına sahip olma şartı var.
Dikkat edilecek noktalar:
Başvurular e-Devlet/Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. Adaylar yalnızca bir pozisyon seçebiliyor. Bazı büro personeli kadrolarında yabancı dil şartı, destek personelinde vardiyalı çalışma ve yaş şartı bulunuyor.
Başvuracak arkadaşlar kendi bölüm, puan türü ve özel şartlarını mutlaka ilandaki tabloyla karşılaştırsın. Özellikle tek kadroya başvuru, belge yükleme ve başvurunun sistemde tamamlanmış görünmesi kısmı önemli.
Kurum: Yıldız Teknik Üniversitesi
Kadro / alım sayısı: 25 sözleşmeli personel; büro personeli ve destek personeli
Başvuru tarihi: 23 Temmuz 2026 - 6 Ağustos 2026
Başvuru linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
KPSS / mezuniyet şartı:
2024 KPSS (B) grubu puanı kullanılacak. Lisans için KPSSP3, ön lisans için KPSSP93, ortaöğretim için KPSSP94 geçerli. Büro personeli kadrolarında en az 70 puan, destek personeli kadrolarında ilgili KPSS puanına sahip olma şartı var.
Dikkat edilecek noktalar:
Başvurular e-Devlet/Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak. Adaylar yalnızca bir pozisyon seçebiliyor. Bazı büro personeli kadrolarında yabancı dil şartı, destek personelinde vardiyalı çalışma ve yaş şartı bulunuyor.
Başvuracak arkadaşlar kendi bölüm, puan türü ve özel şartlarını mutlaka ilandaki tabloyla karşılaştırsın. Özellikle tek kadroya başvuru, belge yükleme ve başvurunun sistemde tamamlanmış görünmesi kısmı önemli.