Keşfet

Matthew Perry'nin Annesi Duygusal Bir Açıklama Yaptı: "Sanki Öleceğini Biliyordu"

Editör

Üye
"Friends" dizisinin Chandler Bing karakteriyle hafızalara kazınan Matthew Perry'nin trajik ölümü, dünya çapında büyük bir üzüntüye yol açtı. 54 yaşındaki oyuncu, 28 Ekim'de Malibu'daki evinin jakuzisinde ölü bulunmuştu. Yapılan açıklamalara göre, Perry'nin ölümüne ketaminin akut etkileri sebep oldu ve boğularak hayatını kaybettiği bildirildi.

Perry'nin annesi Suzanne Morrison, oğlu hakkında duygusal açıklamalarda bulundu. Today Show'a konuk olan Morrison, oğluyla son konuşmalarını hatırlatarak, "Oğlum bana gelip 'Seni çok seviyorum ve şimdi seninle olmaktan çok mutluyum' dedi. O zamanlar bunun farkında değildim ama sonradan düşündüm ki, böyle bir konuşma yapmadığı için yıllar olmuştu" dedi. "Sanki bir şeylerin olacağını biliyor gibiydi" diyerek endişelerini dile getiren annesi, Perry'nin "Artık korkmuyorum" sözlerinin kendisini derinden etkilediğini belirtti.

Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, ölüm sebebi boğulma olarak bildirilmiş, ancak daha sonra "ketaminin akut etkileri" olduğu anlaşılmıştır. Perry'nin depresyon ve anksiyete tedavisi için ketamin infüzyon terapisi aldığı belirtilmişti. Ayrıca, yüksek dozda ilaç kullanımının ve bağımlılığının kontrolden çıkmasının da ölümünde etkili olduğu ifade edilmiştir.

Soruşturma kapsamında, Perry'nin asistanı Kenneth Iwamasa ve Dr. Salvador Plasencia gibi isimler, oyuncunun ölümüne yol açan olaylarda yer aldıkları iddialarıyla gündemde. Dr. Mark Chavez, ketamin tedarik etme suçlamasını kabul etti ve diğer sanıklar hakkında da suçlamalar devam ediyor.

ABD Savcısı Martin Estrada, söz konusu kişilerin, Matthew Perry'nin bağımlılığından yararlanarak onu tehlikeye attığını ve bunun ciddi sonuçlara yol açtığını vurguladı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri