Keşfet

Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi Ve Elemanı Alım İlanı

tuna56

Üye

Işık Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı. Başvuru tarihi 17 nisan 2025te sona erecektir.​

Işık Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nu, "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" ile Üniversitemiz "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" nin ilgili maddeleri uyarınca Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi alınacaktır.
İlan Tarihi : 03.04.2025
İlan Bitiş Tarihi : 17.04.2025
5_000001.jpg
5_000002.jpg

BAŞVURU EVRAKLARI
. İmzalı başvuru dilekçesi {ıslak veya e-imza)
. YÖK formatlı özgeçmiş ve sınıflandırılmış yayın listesi,
. Onaylı lisans & lisansüstü diploma/mezuniyet belgesi kopyaları (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora-Sanatta Yeterlilik; Doçentlik ve Profesörlük İçin Doçentlik Belgesi)
. Bilimsel faaliyetler, makaleler, bildiriler, yayınlara yapılan atıflar, yönetilen projeler, alınan ödüller, patentler, sergiler gibi faaliyetleri içeren dosya,

. Bildiği yabancı diller ve geçerlilik belgeleri (İngilizce programlara başvuranların, İngilizce ders verme yeterliliğini nasıl sağladıklarına dair belgeler)
. Işık Üniversitesi web sayfasında yer alan "İşık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi doldurulmuş EK-1 puan tablosu" (Puanlamaya esas bütün faaliyetler belgelenir.)
BAŞVURU ŞEKLİ & BİLGİLENDİRME
Başvuracak adayların, Işık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi'nin 9. Maddesinde belirtilen evrakları; Profesör kadrosu için 6; Dr. Öğr. Üyesi kadroları için 4'er nüsha halinde hazırlayıp başvuru dilekçelerine ekleyerek ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde Dr. Öğr. Üyesi kadroları İçin ilgili Akademik Birime; Profesör kadrosu için Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir.
Başvurular gizli tutulacaktır. Belirtilen şartlan taşımayan, süresi içerisinde yapılmayan ve İnternet üzerinden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. ___________________________________

BAŞVURU ADRESİ
Işık Üniversitesi Meşrutiyet Mahallesi, Üniversite Sokak Dış Kapı No:2 Şile / İstanbul
Işık Üniversitesi Rektörlüğünden:
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği'nin" ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.
İlan Tarihi : 03.04.2025
5_000003.jpg
5_000004.jpg
5_000005.jpg

BAŞVURU EVRAKLARI
. İmzalı başvuru dilekçesi (ıslak veya e-imza)
. YÖK formatlı özgeçmiş,
. Nüfus cüzdan fotokopisi,
. 2 adet fotoğraf,
. Lisans/Lisansüstü diploma/öğrenci belgesi onaylı örneklen veya geçici mezuniyet belgesi (Diploma yurt dışından alınmış ise YÖK Denklik Belgesi)
. Lisans/Lisansüstü eğitimlerine ait resmi not döküm belgeleri aslı veya onaylı örneği (Transcript),
. 2 adet Referans Mektubu,
. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı belgesi (ALES),
. YDS veya YÖKDİL puanını veya eş değerliği Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen bir sınavdan almış oldukları puanı gösteren belge,
. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge,
* Varsa, ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosya.
BAŞVURU ŞEKLİ & BİLGİLENDİRME
. Başvurular şahsen veya posta yolu ile ilgili Akademik Birime yapılmalıdır. Süresi içerisinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
. Tüm Araştırma Görevlisi kadro ilanları için, sınavın yapılacağı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak şartı bulunmaktadır.
BAŞVURU ADRESİ
Meslek Yüksekokulu kadroları İçin: Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Büyükdere Caddesi No: 194 34398 Maslak/İstanbul
Diğer akademik birim kadroları için: Işık Üniversitesi Meşrutiyet Mahallesi, Üniversite Sokak Dış Kapı No:2 Şile / İstanbul
3647/2/1-1

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri