Keşfet

İklim Değişikliği Başkanlığı Sözleşmeli Destek Personeli Alacak

Editör

Üye
İklim Değişikliği Başkanlığı Sözleşmeli Destek Personeli Alacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından yayımlanan güncel personel alımı ilanına göre 1 destek personeli / temizlik alımı yapılacaktır. Başvuru tarihleri henüz geçmediği için ilanı forumda ayrıca konu olarak açıyorum. Başvuru yapmayı düşünen adayların şartları son güne bırakmadan kontrol etmesi önemlidir.

İlan özeti

- Kurum: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İklim Değişikliği Başkanlığı
- Kadro/pozisyon: 1 destek personeli / temizlik
- Başvuru tarihleri: 27.07.2026 - 10.08.2026 23:59
- Başvuru yolu: e-Devlet üzerinden İklim Değişikliği Başkanlığı Kariyer Kapısı / kariyerkapisi.gov.tr üzerinden online başvuru

Adaylarda aranabilecek temel şartlar

- Ortaöğretim mezunu olmak
- 2024 KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak
- Hijyen belgesine sahip olmak
- İlan tarihinden önce temizlik işlerinde en az 1 yıl çalışmış olmak
- Başvurunun son günü itibarıyla örgün yükseköğretim öğrencisi olmamak

Başvuru yapmadan önce dikkat edilmesi gerekenler

- Mezuniyet şartının ilan edilen kadro ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
- KPSS puan türü ve taban puan şartını dikkatlice inceleyin.
- İstenen belge, sertifika, deneyim veya özel koşullar varsa başvuru öncesinde hazırlayın.
- Başvuru ekranında “başvuru tamamlandı” veya benzeri onay bilgisini görmeden işlemi bitmiş saymayın.
- Posta, e-posta veya Kariyer Kapısı üzerinden yapılan başvurularda son gün yoğunluğu yaşanabileceği için işlemi son güne bırakmayın.

Notlar

Başvurular yalnızca online alınacaktır. Şahsen, kargo veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Bu ilana başvurmayı düşünen adaylar bölüm/puan/şart uygunluğu hakkında konu altında fikir alışverişi yapabilir. Başvuran arkadaşlar süreçle ilgili deneyimlerini paylaşırsa diğer adaylara da yardımcı olur.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri